Ziua studenților la USDC

În perioada 14-19 noiembrie s-au desfășurat mai multe evenimente dedicate Zilei Internaționale a Studenților, organizate prin colaborarea Senatului studențesc, Sindicatului Universității de Stat „Dimitrie Cantemir” și decanatului.
Studenții au discutat în cadrul unei mese rotunde despre pericolele diabetului zaharat, în cadrul Zilei Mondiale a Diabetului, 14 noiembrie.
Pe 15 noiembrie, în incinta Complexului sportiv al USDC a avut loc Turneul USDC la Tenis de Masă! La eveniment au participat profesori, colaboratori și studenți ai USDC, precum și studenți de la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” și de la Colegiul de Medicină din Ungheni. Învingătorilor li s-au înmânat medalii, premii bănești și, de asemenea, alături de restul participanților, au primit diplome de participare și cadouri cu logo-ul USDC.
Totodată, studenții au avut posibilitatea să-și împărtășească experiența de a fi student la USDC, prin exprimarea opiniei într-un mod anonim pe un poster „Ce înseamnă să fii student?”.
Cu prilejul Zilei Internaționale a Studenților dna rector dr. hab. Aurelia Hanganu a venit cu un mesaj de felicitare pentru studenții USDC. Tinerii care s-au remarcat prin rezultate academice remarcabile și s-au implicat în activitățile extracurriculare și de voluntariat au fost premiați în cadrul unei ceremonii speciale.