Ziua Internațională a Profesorului

„Un profesor bun are preocuparea continuă de a-i învăța pe ucenici săi să se lipsească de el.”  (Andre Gide)

Cu ocazia frumoasei sărbători – Ziua Profesorului, UnAȘM transmite un mesaj de felicitare tuturor cadrelor didactice care își îndeplinesc nobila misiune cu devotament, pasiune și onestitate.
Avem cu toții conștiința faptului că învățământul reprezintă un nucleu vital al societății, cadrele didactice având uriașa responsabilitate de a forma și de a educa generațiile viitoare în spiritul valorilor culturii naționale. Profesorii sunt cei care pun temelia cunoașterii în dezvoltarea intelectuală și morală a fiecărui copil, cei care modelează frumosul și dau speranță viitorului. În jurul lor s-au creionat portrete memorabile care străbat vremea și sunt argumente ale devotamentului profesional de care au știut să dea dovadă.
Considerațiile noastre se îndreaptă astăzi către cei care construiesc personalități, au înțeles și înțeleg că activitatea didactică se ridică la rangul de artă de a-i învața pe alții bine.
Stimați profesori, UnAȘM Vă exprimă sincere sentimente de gratitudine pentru munca și profesionalismul dumneavoastră, Vă dorim sănătate, prosperitate și putere, optimism și noi realizări fructuoase, succese mari în activitate și apreciere înaltă a muncii depuse zi de zi.

La mulți ani tuturor celor care purtați în suflet grija dăruirii luminii viitorului!