Târgul locurilor de muncă - 12 octombrie

Universitatea Academiei de Științe a Moldovei invită studenții, masteranzii și doctoranzii, în căutarea unui loc de muncă, să participe la Târgul locurilor de muncă din Chișinău 2017.

Evenimentul se va desfășura la data de 12 octombrie 2017  în incinta Centrului de Cultură şi Istorie Militară (Casa Armatei) (adresa:  mun. Chișinău, str. Tighina, 47).

"Dacă vrei să obții un loc de muncă sau să găsești un job mai atractiv toamna aceasta, vino la Târgul locurilor de muncă din Chișinău, unde ai șansa de a face cunoștință cu angajatorii din diverse domenii de activitate ale economiei naţionale. Oportunităţile de carieră din Chișinău sunt dedicate pentru diferite categorii sociale: persoanele fără un loc de muncă, veterani, persoane angajate, dar care doresc să-şi schimbe locul de muncă, candidaţi cu experienţă profesională, tineri specialişti sau cei care nu deţin o profesie/meserie. La târg și-au anunțat disponibilitatea de a participa 37 de agenți economici, cu circa 1500 locuri de muncă vacante din diverse domenii: comerț, medicină, management, servicii pază și securitate, inginerie, industrie ușoară, etc.Totodată, persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă au șansa să obțină informații despre serviciile prestate de agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, despre cele peste 10700 locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, dintre care circa 3800 locuri vacante în mun. Chişinău. Chiar dacă în acest moment nu ești în căutarea unui job, participarea la un astfel de eveniment îți poate oferi o imagine de ansamblu în ceea ce privește solicitările de moment ale angajatorilor în materie de recrutare de personal. Așadar, vino la Târgul locurilor de muncă din Chișinău să faci cunoștință cu oportunitățile oferite și să discuți direct cu angajatorii."

Pentru mai multe detalii accesați: http://www.anofm.md/http://msmps.gov.md/ro