Promoția de absolvenți ai UnAȘM - 2017

Studenţii şi profesorii Universităţii s-au reunit vineri, 23 iunie, începând cu ora 10, pentru a sărbători festivitatea de înmânare a diplomelor studiilor superioare de licență și masterat, absolvenților, promoţia 2017.
“ Dragi absolvenți! Mă bucură faptul că ajunși astăzi să finisați studiile ați reușit să acumulați un bagaj vast de cunoştinţe, dar și să vă formați ca şi oameni bine educaţi, cu spiritul responsabilității, al demnității și patriotismului, având pregătirea necesară pentru a vă putea integra în comunitatea științifică națională, sau în acele domenii ale activității umane în care puteți prospera și contribui la relansarea economică a frumoasei noastre țări.”, li s-a adresat rectorul UnAȘM, academician Maria DUCA absolvenţilor UnAȘM.
Alături de studenţi s-au aflat prorectorii Universităţii, șefi ai catedrelor, cadre didactice care au adresat mesaje de felicitare, dorindu-le  absolvenților  un viitor fericit şi crezul de a avea forţa şi valoarea de a reuşi în viaţă.
De la eveniment nu au lipsit prietenii sau rudele absolvenţilor, care au întreţinut cu flori şi aplauze atmosfera de sărbătoare.

Felicitări pentru toți absolvenții 2017!