Întâlnirea generațiilor

A devenit o tradiție ca în fiecare an, UnAȘM să-și îmbrace haina de sărbătoare și ca o măicuță să își aștepte în prag feciorii și fiicele plecați în lumea mare. În data de 17 martie 2018, în incinta căminului Universității Academiei de Științe a Moldovei, Facultatea Științe Socioumanistice a organizat întîlnirea cu discipolii, absolvenții programelor de masterat și licență lor cu genericul „Întîlnirea generațiilor”.  
Aceasta a fost ziua de interceptare a generațiilor, sărbătoarea când discipolii au revenit cu recunoștință, cu lacrima dorului și a regretelor, dar și cu cupa realizărilor și a performanțelor pe care le-au atins datorită cunoștințelor și valorilor accumulate aici, în universitate, la izvoarele de înțelepciune și inteligență.
La această întâlnire, într-o atmosferă caldă, prietenoasă, neformală au avut loc discuții despre studiile în UnAȘM. Dacă actualii studenți, au venit cu câte un număr artistic pentru absolvenți, atunci absolvenții diferitor promoții au venit cu amintiri și aprecieri făcute studiilor din universitate. Actualilor studenți li s-a oferit posibilitatea de a discuta cu absolvenții, despre ascensiunea și cariera profesională pe care au avut-o după finalizarea studiilor în UnAȘM. Absolvenților le-au fost oferite diplome de fidelitate și insigna UnAȘM.

Facultatea Științe Socioumanistice