Information Day Erasmus+, 26 octombrie

Oficiul Național Erasmus+ (NEO) în Moldova va invită Joi, 26 octombrie 2017, începând cu ora 10:30, la “Information Day Erasmus+” – sesiunea de informare cu privire la lansarea Apelului de propuneri pentru Proiecte 2018. Evenimentul este dedicat cadrelor universitare din instituțiile de învatamânt superior din Republica Moldova, interesate de oportunitățile oferite de Programul Erasmus+.

La eveniment vor participa reprezentanții Agenției Naționale Erasmus+ din Romania, Delegatiei Uniunii Europene la Chisinau și Ministerului Educatiei, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

Reprezentanții universităților din Moldova vor avea posibilitatea sa afle despre tipurile de proiecte Erasmus+ de care pot beneficia:

  • Acțiunea Cheie 1 – Mobilitate Internațională de Credite
  • Acțiunea Cheie 2 – Consolidarea Capacităților în Învățământul Superior 
  • Acțiunea specifică Jean Monnet.

Seminarul informativ va avea loc la Universitatea de Stat din Moldova, Facultatea de Drept, blocul 2, aula 216, str. Kogălniceanu, 67.

Persoanele interesate să participe la “Information Day Erasmus+” sunt rugate să se înregistreze pâna pe 25 octombrie, ora 14:00, la următorul link https://goo.gl/iDzTBf .

Agenda evenimentului pentru 26 octombrie 2017.