Felicitări studentului USDC, deținătorului Bursei Guvernului, Daniel Boșcanean!

Guvernul Republicii Moldova a aprobat la data de 11 septembrie listele studenților și elevilor, din cadrul școlilor profesionale, care vor primi Bursa Preşedintelui Republicii Moldova, Bursa Republicii, Bursa Guvernului și Bursa „Gaudeamus” pentru anul de studii 2019-2020. 

Printre deținătorii acestor prestigioase mențiuni, și anume a Bursei Guvernului, se află și studentul anului III, ciclul I al Universității noastre, Boșcanean Daniel. Pe lângă felicitările pentru obținerea acestui frumos rezultat venim cu îndemnul ca și alți studenți să urmeze exemplul colegului lor și să participe activ la viața studențească.

Deținătorul Bursei vine cu următoarele cuvinte în adresa USDC: ”Sunt Boșcanean Daniel și studiez la Universitatea de Stat "Dimitrie Cantemir", ciclul I, specialitatea Chimie. Datorită sprijinului din partea universității am avut posibilitatea de a participa într-un proiect internațional cu schimb de experiență, mi s-a oferit posibilitatea de a mă angaja în cadrul Institutului de Chimie încă din primul an de studii, fapt ce a contribuit enorm la obținerea Bursei Guvernului. Sunt recunoscător universității pentru receptivitate, profesionalism și program de studii bine elaborat.”   

SUCCESE MARI ȘI ÎN VIITOR!