Erasmus+ Alumni Crossroads!

Cu prilejul a 25 de ani de implementare a Programului UE Erasmus în Republica Moldova, 10 ani de la Semnarea Parteneriatului Estic și a celebrării Zilelor Europei joi, 23 mai 2019, a avut loc un eveniment special - Erasmus+ Alumni Crossroads. Au fost identificate propuneri pentru implementarea Programului Erasmus+ în Republica Moldova până în 2020.

Participanții în proiectele de mobilitate, studenți și staff academic din Republica Moldova dar și din țări precum Italia, Franța, Marea Britanie, România au împărtășit experiențele de mobilitate Erasmus+. Cazacu Cătălina, studentă ciclul I, program de studii Chimie a împărtășit și ea experiența acumulată pe parcursul mobilității academice de studiu la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi”, Iași, România. La atelierul dedicat profesorilor a participat dna dr. Velișco Natalia, șef departament, care a fost încadrată într-un program de mobilitate academică de predare.

La eveniment a fost prezent Secretarul de Stat din cadrul Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene, doamna Daniela Morari, precum și reprezentanții misiunilor diplomatice ale statelor UE acreditate la Chișinău.