Concursul Intelectual al Chimiștilor-2019

La data de 13 martie 2019, la ora 14:00, în aula 4 a avut loc Concursul Intelectual al Chimiștilor organizat de departamentul Chimie, Matematică și Informatică pentru studenții programului de studiu Chimie, ciclul I.
La concurs au participat două echipe formate din studenții anilor I, II și III de studiu. Din componența juriului au făcut parte: conf. univ. Dragancea Diana și metodistul Daniela Palamari. Concursul a fost moderat de șeful departamentului Chimie, Matematică și Informatică dr. Natalia Velișco.
Concursul intelectual a avut drept scop testarea cunoştinţelor studenţilor în domeniul chimiei, acumulate pe parcursul anilor de studii în timpul orelor de curs, dar şi în cadrul activităţilor individuale. Participanţii la concurs au fost puşi la încercare cu întrebări de diferite nivele de dificultate, jocuri interactive, probleme de calcul, probe experimentale etc. Totodată, concursul a avut caracter distractiv şi prin intermediul acestuia studenţii au făcut cunoştinţă cu colegii săi.
Câştigători ai concursului au fost desemnaţi studenţii: Camburian Arcadie, Cazacu Cătălina, Cebotari Irina, Cuciurca Tatiana, Mocanu Adelina și Movilă Sabina.
Sincere felicitări pentru ei și le dorim mult succes în următoarele competiții!

Natalia Velișco, dr.
Șeful departamentului Chimie, Matematică și Informatică