Concursul Intelectual al Chimiștilor

Miercuri, 28 februarie 2018, ora 13.30, în aula 340 a avut loc Concursul Intelectual al Chimiștilor organizat de departamentul Chimie, Matematică și Informatică pentru studenții programului de studiu Chimie, ciclul I.
La concurs au participat trei echipe formate din studenții anului I, II și III de studiu. Din componența juriului au făcut parte: decanul facultății Științe Exacte dr. Aliona Mereuța, metodistul facultății Științe Exacte Natalia Cobileanschi, drd. anului III Irina Gînsari, masterandele Daniela Palamari (anul I) și Elena Pruteanu (anul II). Concursul a fost moderat de șeful departamentului Chimie, Matematică și Informatică dr. Natalia Velișco.
Concursul intelectual a avut scop testarea cunoştinţelor studenţilor în domeniul chimiei acumulate pe parcursul anilor de studii în timpul orelor de curs, dar şi în cadrul activităţilor individuale. Participanţii la concurs au fost puşi la încercare cu întrebări de diferite nivele de dificultate, jocuri interactive, probleme de calcul, probe experimentale etc. Totodată, concursul a avut caracter distractiv şi prin intermediul acestuia studenţii au făcut cunoştinţă cu colegii săi.
Câştigători ai concursului au fost desemnaţi studenţii anului III. Sincere felicitări pentru ei și le dorim mult succes în următoarele competiții!

Natalia Velișco, dr.
Șeful departamentului Chimie, Matematică și Informatică

Aliona Mereuța, dr., conf. univ.,
Decanul Facultății Științe Exacte