Aviz! Concursul anticorupție pentru studenți „Aleg un viitor integru”

În contextul campaniei de informare și sensibilizare cu genericul „Nu acceptăm corupția în Poliție”, demarată  la data de 18 ianuarie 2019, Inspectoratul General al Poliției, lansează astăzi, 25 septembrie 2019, concursul anticorupție cel mai bun spot video pentru studenți, cu tematica ”Aleg un viitor integru”.  

Modul și termenele de desfășurare a concursului:

La concurs poate participa o singură persoană sau un grup de persoane, care vor realiza un spot la tema „Aleg un viitor integru” și va fi prezentat până pe 29 noiembrie 2019, la sediul Inspectoratului General al Poliției.

Spotul urmează să corespundă următorilor parametri tehnici: spoturi video originale, cu o durată de 30-120 secunde, iar autorul va fi prezentat pe generic la final pe o durată de 10 secunde.

Menționăm că, nu se vor accepta producțiile cu un mesaj verbal sau video vulgar/violent.

Lucrările pentru concurs urmează să fie prezentate pe CD/DVD, stick ori alt suport electronic, având indicate numele producției, autorul, facultatea și instituția de învățământ pe care o reprezintă.

Pentru participarea la concurs este necesară depunerea unei cereri, care urmează a fi expediată la adresa de e-mail: anticorupț[email protected] sau la sediul IGP (str. Tiraspol 11/1), mun. Chișinău.

Telefoanele de contact: 022868264; 022868090 sau 068758100.

Termenul limită pentru depunerea cererii este data de 11 octombrie 2019.

Determinarea câștigătorului concursului:

Totalurile concursului sunt efectuate prin întocmirea unui proces-verbal de către comisia de concurs, iar rezultatele vor fi publicate pe pagina oficială și de facebook a Poliției Republicii Moldova, precum și pe pagina de facebook „Nu acceptăm corupția în Poliție”
Rezultatele concursului vor fi anunțate până la 5 decembrie 2019.

În funcție de rezultatele obținute, Comisia va nominaliza câștigătorii concursului, care vor fi menționați cu diplome și cadouri.

Locul I – laptop
Locul II – boxă portabilă
Locul III – power bank.

Exprimă-ți poziția într-o formă creativă!
Așteptăm lucrările voastre! Vă urăm succes!”.