Concurs intelectual pentru chimiştii de la UnAȘM

La 22 martie 2017, în cadrul Universității Academiei de Științe a avut loc Concursul intelectual al chimiştilor de la Facultatea Ştiinţe Exacte.
La concurs au participat două echipe formate din studenţii ciclului I. Din componenţa juriului au făcut parte şeful catedrei Fizică şi Chimie dr. Velişco Natalia, laborantul superior Şmigon Crina, metodistul facultăţii Ştiinţe Exacte Naconecinaia Natalia, doctoranda anului II Gînsari Irina şi masterandul anului I Podgornîi Daniel. Concursul a fost moderat de dr. Velişco Natalia şi Podgornîi Daniel.
Concursul a avut ca scop testarea cunoştinţelor studenţilor în domeniul chimiei acumulate pe parcursul anilor de studii în timpul orelor de curs, dar şi în cadrul activităţilor individuale. Participanţii la concurs au fost puşi la încercare cu întrebări de diferite nivele de dificultate, jocuri interactive, probleme de calcul, probe experimentale etc. Evenimentul s-a petrecut într-o atmosferă competitivă şi distractivă. Accentul a fost pus pe lucrul în echipă, totodată fiecare student a avut posibilitatea de a se manifesta plenar.

Câştigători ai concursului de inteligenţă au fost desemnaţi studenţii anului II.