Cei mai buni studenți ai țării - Burse de Merit 2018

Studentele USDC Anastasia PODARU și Irina BELOUS de la programul de studii Biologie moleculară sunt  printre 50 cei mai buni studenţi ai ţării, câștigători ai concursului Burse de Merit – 2018, ediția a XXIII-a.

Ceremonia festivă de decernare a Burselor a avut loc la data de 14 mai 2019 și a fost organizată de către Centrul de Informații Universitare sub egida Consiliului Rectorilor din Republica Moldova (CRRM), cu suportul  financiar al BC Moldova Agroindbank SA  şi al companiei Orange Moldova.

În cadrul ediţiei Burse de Merit din acest an şi-au depus dosarele 221 studenţi de la 18 instituţii universitare din Moldova, iar cei 50 de învingători care vor beneficia de burse în valoare de a câte 12 000 MDL fiecare, oferite de către partenerii programului, BC Moldova Agroindbank SA şi Orange Moldova, au fost selectaţi de către o Comisie Independentă de Experţi, constituită din reprezentanţi ai comunităţii academice.

Programul în cauză îşi propune să reafirme prestigiul studiilor superioare de calitate în Republica Moldova şi să-i stimuleze pe cei mai buni studenţi, pentru performanţe academice şi implicare activă în cercetări şi activităţi extracurriculare.

Felicitări premianților!!!