Jaechon PARK

06/07/2016

La data de 7 iunie 2016, UnAȘM, în cadrul programului "Lecţii publice cu 50 profesori invitaţi", a avut ca oaspete pe profesorul Jaechon PARK, de la Universitatea Inha, Incheon, Coreea de Sud, care a prezentat lecţia publică cu tematica "KOREAN IT INDUSTRY DEVELOPMENT TIMELINE". Înregistrarea video a evenimentului menționat, realizată de către IDSI, este disponibilă integral aici, pentru doritorii de a-și crea a viziune integratorie despre modelul de succes al industriei Tehnologiilor Informaționale și de Comunicare coreene.

Prelegerea a fost susținută sub egida cursului cu tematica GLOBAL ICT POLICY, care a demarat începând cu data de 9 martie, durează 16 săptămâni și este organizat gratuit la UnAȘM, grație suportului KF Global e-School Program.

Conexiunea cursanților din Republica Moldova cu Universitatea Inha se realizează în sala de conferințe video a UnAȘM, unde participanții au posibilitatea să discute on-line cu profesorul și să acumuleze noi cunoştinţe în domeniul politicilor globale TIC. Astfel, întâlnirea cu profesorul invitat a constituit o oportunitate inedită de totalizare și consolidare a cunoștințelor acumulate pe parcursul perioadei de studiu, fiind semnificativă prin interactivitate și dialogul direct cu profesorul din Coreea de Sud.

Totodată, în cadrul evenimentului studenții care au frecventat cursul respectiv au primit din partea organizatorilor diplome de participare pentru finalizarea cu succes a activităților prevăzute, fiind înmânate solemn de către dna rector, acad. Maria Duca și înaltul oaspete.