În Academia de Științe a Moldovei au răsunat vocile colindătorilor UnAȘM

În ajunul sărbătorilor de iarnă, în sediul Academiei de Științe a Moldovei au răsunat glasurile cristaline ale colindătorilor UnAȘM, care au susținut un recital de colinde și melodii specifice sărbătorilor de iarnă. Colindătorii au transmis Președintelui și membrilor AȘM, urări de bine, sănătate, prosperitate și sărbători fericite, iar gazda le-a oferit daruri și i-au invitat, încă de pe acum, să îi colinde și la anul. Îmbrăcaţi în costume populare, ceata de colindători, organizată de membrii senatului studențesc al UnAȘM a transmis spiritul sărbătorilor și colaboratorilor Institutului de Fizică Aplicată, Institutului de Matematică și Informatică, Institutului de Ecologie și Geografie, Institutului de Zoologie, Institutului de Geologie și Seismologie.

Cu zâmbete pe față au fost întimpinați și de cadrele didactice ale universității, bucurându-se împreună de rezultatele frumoase ale anului trecut și urându-și sănătate și noi proiecte de succes.

Și în acest an, studenții UnAȘM au organizat Caravana de Crăciun – acțiune de caritate pentru copiii din Casa Internat din orașul Hîncești. Grupul de tineri binefăcători au plecat să-i colinde, să le ofere daruri  și să le umple sufletul cu speranță și căldură.

La mulți ani,  dragi studenți! Trăiți-vă clipa frumos, fiți receptivi la durerea aproapelui, căci dăruind lumină, lumină primești!

 

Maria Meriacri, Metodist, Secția studii

online meds