Felicitări pentru câștigătorii ediției curente a Festivalului Voluntarilor

Studenții UnAȘM se numără printre câștigătorii ediției a XV-a a Festivalului Voluntarilor organizat de Asociația Obștească ”Serviciul pentru pace” cu sprijinul Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, în parteneriat cu Direcția Generală Educație Tineret şi Sport a Municipiului Chișinău.

La Gala de premiere a voluntarilor 2017, care a avut loc la data de 3 decembrie curent, studenta UnAŞM Ana NASTASIU, anul III specialitatea informatică, a obținut locul II, la nivel național, pentru cel mai bun eseu învrednicindu-și de un premiu şi diplomă de gradul II la categoria Cel mai bun eseu la tema: “Voluntariatul, ca trend de dezvoltare și individualizare personală”. Acesta a fost unul dinte cele nouă premii oferite la Festival conform Regulamentului concursului şi înmânate câștigătorilor de către Doamna Monica BABUC, Ministrul Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova.

La emoțiile avute cu această ocazie, colega noastră Ana NASTASIU a mărturisit următoarele: „De foarte multe ori faptele și acțiunile au o putere nemăsurată. Și anume, pentru că în spatele acestora există mesaje care ne contemplară pentru inspirație, pentru motivație, pentru un mijloc de a reflecta și a acționa. Trăiască Voluntariatul - singurul trend de dezvoltare continuu!”

De menționat, că Ana NASTASIU este deținătoarea Bursei „Regina Maria”, oferită de Casa Regală a României, iar recent, la Turneului Jocului de Dame, organizat în cadrul Spartachiadei cadrelor didactice, a colaboratorilor şi studenților UnAŞM, dânsa a obţinut locul III.

Cu aceste prilejuri Rectoratul UnAŞM, decanatul Facultății Științe Exacte şi colegii vin către Ana cu un mesaj de felicitare şi urări de noi realizări în toate domeniile de interes pe care dânsa le preferă.

SUCCESE MARI ȘI ÎN VIITOR, ANA!

 

online meds