Școală Internațională de Primăvară

Universitatea Academiei de Științe a Moldovei în parteneriat cu Universitatea Spiru Haret din București, anunță organizarea Școlii Internaționale de Primăvară Securitatea și integrarea europeană, care va consta în prelegeri / cursuri / proiecte de echipă și activități de “teambuilding”, oferite de candidați și vorbitori naționali și internaționali, specialiști în domeniu, diplomați, profesori universitari, oameni de afaceri, profesioniști în politicile UE.

Perioada: 25-29 martie 2018.

Candidați: elevii și studenți, peste 18 ani,Secţiuni: 

  • Relațiile internaționale și situația geopolitică din Balcani, 
  • Diplomația și securitatea națională, 
  • Conducerea, politicile și mecanismele creșterii economice.

Locul de desfășurare: Institutul de Wellness Premium, str. Dumitru Brumărescu 1-3, sector 4, București, www.premiumwellness.ro.

Limba de lucru: engleza.

Taxă de înregistrare - 310 EUR (4 nopți cazare, 3 mese pe zi, pauze de cafea, materiale de studiu, și vizitarea obiectivelor turistice).

Accesul la cursurile Școlii va fi obținut printr-un concurs de eseuri pe un anumit subiect, împreună cu exprimarea motivației și a Curriculum Vitae al candidatului.

Primele trei eseuri vor fi acordate de către organizatori, iar câștigătorii vor fi acceptați să participe la cursurile școlii, fără a fi nevoie să plătească taxa de înscriere.

Data limită pentru expedierea formularelor: 14 ianuarie 2018.

Pentru mai multe detalii puteți accesa - http://relatii-internationale.spiruharet.ro/international-spring-school/

online meds